Utazásban is segít egy jó babakocsi

Szeretnék elmesélni egy történetet arról, hogy mit tapasztaltam meg nemrég. Az egész család elment nyaralni, én, a férjem, és a kisfiunk, Berci. Berci még nagyon pici, csak 4 hónapos, mi mégis úgy döntöttünk, kiszakadunk egy kicsit a megszokott kerékvágásból, és kimozdulunk otthonról. És minden nagyon simán ment, köszönhetően a remek babakocsinak amit vettünk.

Egy nagyon jó kis oldalon találtuk ezt a típust, ahol rengeteg a babakocsi olcsón. És nagyon elégedettek vagyunk mind a termékkel, mind a vásárlással. Ingyen szállították a babakocsit (egy bizonyos összeg felett ezt vállalja a cég) és minden flottul ment.

A kiválasztott termék pedig magas minőségű, strapabíró. A mostani utazásunk közben felmerülő minden igényt kielégíti. Először is kompakt,összecsukható. Egyszerűen szállítható autóban, és a szálláson is könnyen tudtuk tárolni. Aztán, nem is nehéz, mert könnyített alumínium váza van.

Az esti sétákhoz remekül működött, mert a kerekek strapabíróak, és kényelmes használatot tesznek lehetővé minden terepen. A fékező rendszer könnyen kezelhető, de biztosan tartja a babakocsit. Nem kell attól sem félni, hogy esetleg elkap minket egy eső és a kicsi megfázik, mert vízálló borítás van a mózeskosár részen. Ugyanakkor az anyag jól szellőzik, és könnyen tisztítható. És még egy bogaraktól védő szúnyogháló is van hozzá, ami nyáron jól tud jönni.

Kényelmes a használata nekem is és a gyereknek is. Állítható a fogantyúja, így minden magasságú anyának kézre esik a használata. Az ülőrész is állítható, attól függően hogy velem szemben, vagy menetirányba nézzen a baba. Sőt, ha majd kinövi a mózeskosár részt, ki lehet cserélni egy sport ülőrészre.

A biztonságra egy 5 pontos biztonsági öv felel, ami egy pontban egyszerűen nyitható és csukható. Ugyanakkor a gyerek nem fér hozzá, így még véletlenül sem tudja kinyitni és ez meggátolja őt a kieséstől.

Van hozzá több felcsatolható táska és tároló, amiben lehet vinni a babacuccoktól kezdve a bevásárlásig sok mindent. Egy táska amit a fogantyúra lehet felcsatolni, és egy nagyobb rekesz a kerekeknél. Az is nagy segítség, hogy nem a vállamon van a teher, hanem a dolgaimat simán belepakolom ezekbe a tárolókba.

És a legjobb, hogy még nagyon olcsó is volt ez a remek babakocsi! Ár érték arányban messze a legjobb a piacon.

Tehát mindenkinek nagyon ajánlom hogy ilyen babakocsit vegyen (itt a link: babakocsi olcsón), mert minden szempontból remek választás. Nem csak olcsó, hanem biztonságos és kényelmes is. Nagyon meg könnyíti az ilyen utazásokat, de igazából az egész életet egy gyerekkel. Én nem bántam meg, hogy innen vásároltam, hiszen teljesen megfelel minden igénynek. Berci is nagyon élvezi azokat a sétákat amiket babakocsival teszünk,és nekem is nagy könnyebbség hogy bízhatok a jó minőségben és a tökéletes kényelemben.