Szállást találni az interneten legalább olyan egyszerű mint fogorvost

Rengeteget utazunk barátokkal, a szállásokat mindig online foglaljuk, van kedvezményünk is már, hűségkártya formájában. Nagyon szeretjük felfedezni nagyobb baráti társaságokkal mint a belföldi értékeket, mint a külföldi látványosságokat. Hosszú hétvégék alkalmával, már jó előre le szoktuk foglalni a szállásunkat. Egy – egy régiót szoktuk bejárni tematikusan, vissza – vissza térve egy éven belül, így ismerős a táj is, de mégis mindig újat tud mutatni. Rendkívül egyszerűnek bizonyul az, hogy online foglalunk le szinte mindent, még a múzeumi belépőket, akár csak az árajánlat kérést, vagy akár a túra útvonal tervezését. Ezen alkalmak alkalmával minden szuperül szokott sikerülni, még soha nem fogtunk mellé a szállások nagyon megbízhatónak bizonyultak.

Ezen felbátorodva, mikor fogorvost kezdtem keresni, nem máshoz, mint az internet adta lehetőséghez folyamodtam. Mivel munkám és az életem Budapesthez köthető, a fővárosban kezdtem keresni. A fogorvos Budapest címszóra rengeteg találatot hozott fel. De szerencsémre a legmegfelelőbbet sikerült kiválasztani, hozzáteszem nem könnyű, olyan szakembert találni, aki mindenben segítségére lehet a páciensének, még ha fogorvos Budapesten számos akad. Én ennek a remek oldalnak a segítségével megtaláltam. Rögtön tudtam, hogy ez a rendelő lesz az én fogorvosi rendelőm és ez a fogorvosi csapat be fog válni.

Már abból is, ahogyan az oldaluk tagolva van, nagyon átlátható, mindent részletesen leírnak, hogy mivel foglalkoznak a páciensek milyen bajaira, fájdalmára tudnak megoldást találni, valamint azzal is törődnek, hogy az esztétikai élményen is segítsenek, ezzel segítvén a hozzájuk fordulók lelki megnyugvását. Nagyon profin szerkesztett oldal nem csak az elérhetőségeket tartalmazza, ahol időpontot tudnak a pácienseik foglalni, de lehetőségük van online chat formájában is tanácsot kérni. Ez azért is hasznos mivel, aki nem biztos, hogy az éppen aktuális fájdalmára tudnak -e a rendelőben megoldást nyújtani, itt meg lehet érdeklődni, és ez alapján lehet időpontot foglalni.

Rendkívül elhivatott fogorvosi gárdával találtam magam én is szemben, a doktor úr minden elkövetett, hogy ne érezzem magam a fogorvosi székben kellemetlenül, ne feszélyezzen az ott létem. Nagyon profin és szakszerűen állt mindvégig hozzám és a fogaimhoz is. Nem csak az ő megnyugtató jelenléte és az, hogy látta, hogy könnyű szerrel orvosolja a problémámat, de teljesen megnyugodtam.

Amikor előzetesen az asszisztenssel egyeztetettem időpontot telefonon, akkor is látszott, hogy egy jól működő fogorvos Budapesten gárdával hozott össze a sors. Az asszisztens is rendkívül kedvesen foglalkozott velem, és igyekezett számomra legmegfelelőbb időpontot találni, ami nagyon is közel állt a bejelentkezés dátumához. Ez is a hitvallásuk, hogy mindent a pácienseikért, hogy minél előbb tudják fogadni, és ellátni őket. Nekem ez rendkívül szimpatikus hozzáállás, hisz így pár napon belül el tudtam hozzájuk jutni, máshol heteket vagy akár hónapokat is várakozással kellett volna töltenem, itt nem, ez nagyon kedvező képet festett róluk, mindamellett, amit már a honlapjukból leszűrtem. Félős várakozással tekintettem az időpontomra, már nagyon vártam, hogy túl essek rajta, valljuk be kevés ember szeret fogorvoshoz járni. Én is közéjük tartozom, hogy ódzkodva mentem el az időpontjaimra, mindeddig.

Amikor megérkeztem a rendelőbe még némileg bennem volt a félsz, de a csodálkozásom erősebb volt. Egy nagyon jól felszerelt, új, szuperül festő váróterembe érkeztem meg. Ahol nyugalom áradt, mindamellett, hogy csúcs modern volt a környezet.

Szólítottak a kezelőbe, ahol tovább folytatódott a csodálatom, remekül felszerelt, minden kezelésre alkalmas eszközök tárházát láttam. Itt már tudtam, hogy nem választottam rosszul, amikor ide kértem időpontot. A doktor úr magabiztos ám megnyugtató személyisége, és a hozzáértése segített abban, hogy könnyedén vegyem a kezeléseket.

Azóta, ha kérdezik a barátaim az utazásaink során, hogy hova járok fogorvoshoz, mindenkinek ajánlom az általam felfedezett rendelőt. Tudom, hogy a többiek is félve mennek fogorvoshoz, de itt ebben a környezetben és hozzáértő kezek alatt, ők is elfelejtenék a félelmüket. Mindenkinek csak ajánlom, ezt a remek fogorvosi rendelőt, ahol remek környezetben, modern gépekkel, hozzáértő orvosokkal könnyebb a gyógyulás.