Szállásfoglalás mellett az autót is rendbe kell rakni az utazás előtt

A családdal megyünk nyaralni majd idén augusztus végén. Mivel ilyenkor az én autómmal megyünk, az én felelősségem az, hogy útrakész legyen, és ne legyen semmilyen fennakadás, mert akkor gond tud lenni, sajnos jártunk már így, és azóta erre különösen ügyelek. Idén Miskolcra fogunk menni egy kirándulós nyaralásra. Feleségem foglalja a szállást, én pedig intézem a kocsit.

Mindig fontos, hogy megnézzem az olajszintet, tekintve, hogy az én kis autóm nagyon szereti enni az olajat, így fontos, hogy viszonylag sűrűn ellenőrizzem az olajszintet, nehogy gond legyen belőle és esetlegesen megálljon alattunk az autó. Mindig a legjobb minőségű castrol olaj kerül az én kis szerelmembe, az autómba. Ezt a jól bevált castrol olajat mindig az olajwebshop.hu nevű oldalról szoktam rendelni, mert pontosak és precízek, mindig minden gördülékenyen folyik, nem bénáznak, mint más cégek szoktak sokszor…

Az olajwebshop.hu egy nagyon remek oldal, mert ha mondjuk, nem tudod, hogy milyen olaj való az autódba, akkor márka, típus, majd motor szerint az ajánlott motorolajokat feldobja, így könnyedén tudsz dönteni. Én is így választottam évekkel ezelőtt castrol olajat az autómhoz és lám, milyen jól tettem, hogy emellett döntöttem. Azóta is csak tőlük rendelek.

Szerintem fontos, hogy az embernek meglegyenek a különböző forrásai, hogy mit honnan tud megrendelni. Nem jó az, ha azzal megy el az időnk, hogy azt nézzük, honnan is rendeljünk, és akkor még nem is biztos, hogy megbízható az a kiválasztott cég. Legyen szó motorolajról, cipőről, vagy bármi másról.

A szállásunk egyébként Miskolc belvárosában lett lefoglalva, át megyünk majd Miskolctapolcára is és pihenünk sokat. Egyelőre ez a terv, aztán majd meglátjuk. Szeretem, amikor így kiruccanunk, mert nem jó az, ha az ember nem képes kiszakadni a mókuskerékből és nem lazít, mert akkor könnyen lehet stresszes és kiegyensúlyozatlan.