Metrózás, személyszállítás ötlet

cave-498511_640Nem igazán vagyok egy szervező típus, így amikor felkértek, hogy szervezzek meg egy céges kirándulást, nem is nagyon tudtam, hogy hogyan álljak neki?. Te tudnád, hogy hogyan szervezz meg egy fürdőzős egy napos kirándulás? Egyáltalán hová szervezzem a kirándulást? Érdekes is legyen, ne minden napi. Még jó, hogy legalább abban megegyeztek, hogy fürdéssel egybekötött kirándulás legyen.

Hogy válasszunk úti célt

Sokat gondolkodtam, hogy merre is menjünk? Az biztos volt, hogy ki szeretnénk mozdulni Budapestről, és a vonzáskörzetünkből. Az egyik javaslat Miskolc volt, hát elsősre elég messzinek tűnt. De végül elkezdtem utána nézni, hogy mi hogyan lenne, és mennyibe is kerülne.

A cég az utat állja, de a belépőt mindenkinek magának kell kifizetnie. Miután majdnem magamra lettem hagyva minden eldöntésében, így azért készítettem egy összesítő táblázatot mindenről, nehogy utólag érjen mindenkit meglepetés.

Mindent beleírtam, az indusi időtől kezdve az érkezéség, az eltöltött időt a fürdőben, a jegyárakat, mindent kigyűjtöttem, és emailban szétküldtem. Most már csak egy megfelelő céget kell találnom, akitől lehet buszt bérelnünk. De hol találok ilyet?

Persze nem lehet minden egy napra bezsúfolni, így a munkaidő letelte után gondoltam, majd útközben ráérek tanakodok rajta, végül is a nagyja már megvan. Igaz, még egy B tervet is ki kell találni, ha netalántán valami mégis köze jönne.

Az ötlet megszületése

Metrón utazva hazafelé azon gondolkodtam hogyan is fogom megoldani a személyszállítást? Miközben bambultam, egyik megálló a másik után, egyszer csak, egy hirdetésen akadt meg a szemem: Személyszállítás, megbízható buszokkal. Kell ennél több? Gyorsan fel is írtam a számukat, nehogy elfelejtsem, hogy ha leszállok, fel tudja őket hívni.

Aznap persze nem jutott már idő arra, hogy telefonáljak, de nem lehet mindent egy napba belezsúfolni, így másnap majd bentről felhívom a céget, hogy hogyan és miképpen lehet tőlük buszt bérelni, és mennyibe is kerülne.

 

Még soha nem szerveztem ilyen utat, sem más milyet. Remélem, hogy minden rendben lesz. Közben sikerült a céget is elérnem, és mindent lebeszélni velük. Már csak az időpontot kell majd még lefixálni jó előre.

Még soha nem voltam barlang fürdőben, így nagyon izgatottan vártam, hogy elmenjünk, és kipróbáljuk. Remélem, hogy a többieknek is tetszeni fog  majd a fürdő.