Lakást legalább olyan könnyű találni, mint egy hosszú hétvégére szállást

Szomszédban a fiatal házaspár nagyon sokat utazik, járnak wellness hétvégére. Nagyon aktív életet élnek, szeretik az utazás adta lehetőségeket kihasználni. Szállást mindig interneten foglalnak, nagyon egyszerűen pár kattintással lefoglalható az adott térségben a szállásuk. Legutóbb a miskolci térséget nézték ki maguknak. Kirándulni és a helyi gasztronómiát megismerni mentek el, a térség rejtett adottságait szeretik minden egyes útjuk alkalmával felfedezni. Mindig keresik az újat és a szállásokat is úgy választják meg, hogy onnan könnyen elérhetőek legyen a szomszédos települések és városok. Remek panziókban és kis fogadókban szoktak megszállni, törekednek a helyiek autentikus vendégszeretetét megismerni és a kulturális sokszínűséget mindinkább előtérbe helyezni. Az interneten keresztül foglalják a szállást és intézik a különböző belépőjegyeket vételét. Minden mindig nagyon könnyen megy nekik.

Gondolták, ha már a szállások foglalása ennyire egyszerű interneten keresztül, akkor megpróbálkoznak lakás vételével is. És milyen jól tették, mint azt a későbbi beszélgetéseink alkalmával kis is derült. Mivel jártasak a kereső felületek világában. Kevés keresés után egy nagyszerű honlapra bukkantak, ahol ingyen lehet hirdetni, itt nem csak szállás, különböző használati cikkek hirdetését lehet megtalálni, hanem az eladó lakások, házakat is listázva. Nagyszerűen összegyűjtve és a különböző szűrők segítségével, nagyon gyorsan és hatékonyan lehet kiválasztani, szemezgetni az eladásra kínált jelen esetben lakásokból. Az oldal használata rendkívül egyszerű, nagy felhasználóbarát, erre törekedhettek az oldal tulajdonosai, fejlesztői, mivel minden egyértelmű és rögtön megtalálható. A különböző elemek jól elkülönülnek, aki először használja az is könnyűszerrel megbirkózik vele. A hirdető oldal tulajdonosai mindig a felhasználók érdekeit tartja szem előtt, ez nagyon látszik, hogy mindig az oldal látogatóinak minél könnyebb kiigazodását, és a gyorsabb keresési találatokat tartja szem előtt. Mindezt teszi úgy, hogy különbözős szűrőket tud használni a lakások listázásakor. Ilyen például a térségre való rászűrés, mellyel csak olyan találatokat hoz ki az oldal, amely régiót megadott a felhasználó a szűkítő, keresőben.

Szomszédok esetében itt az eladó lakás Győr kategória lett előtérbe helyezve, mert ott keresnek lehetőleg jó árban, felújítást nem igénylő vagy csekély felújítást igénylő ingatlant. Találatok tárházát hozza fel számukra a honlap és ezekből a találatokból szemeznek. Miután látták, hogy ez nagyon sok, mivel szerettek volna még gyorsabban haladni, így további szűrőket használnak és állítanak be. Ez pedig nem más volt, mint hogy csak fényképpel ellátott eladó lakás Győrben legyen kilistázva.

Ez nagy könnyebbség volt számukra, mert a leírás nem mindig elég, ahhoz hogy egy vásárló el tudja dönteni, hogy érdemes – e felkeresni személyesen az adott ingatlant vagy sem. De mivel ez a remek oldal biztosítja a felhasználóik számára a fényképek csatolását, megfelelő tárhelynyi méreteket biztosít, ezért több képpel is lehet az eladást ösztönözni.

Képek alapján minden könnyebb.

A képek alapján való választással szomszédék sok időt spóroltak maguk számára. Miután a leírásban foglaltak felkeltették az érdeklődésüket, akkor megnézték a lakáshoz tartozó képeket, és úgy döntötték el, hogy az megfelelő számukra vagy sem. Nem sok kritériumok volt, de azt szerették volna mindenképpen tartani.

A fényképekkel ellátott hirdetések, sokkal bizalomgerjesztőek voltak, és a könnyebb döntést segítették elő, amely lakáson látszott, hogy kevésbé kell felújítani, jó volt az alaprajza, és látszódott, hogy nincs elhanyagolva a belső tér, azon lakásokat felkeresték. Amikor meglátták a lakásokat szembetűnt számukra, hogy valós adatokkal volt mindegyik lakás meghirdetve, ez egy biztosíték arra, hogy az oldalon csak valós, létező és hiteles információk vannak fent a lakásokról. Nincs szépítés vagy átverés, csak a valóság.

Szomszédék egy eladó lakás Győrben lévő tulajdonosával komoly tárgyalásokban vannak. Nagyon közelinek tűnik a megegyezés. Ha nem lett volna ez a csodás, nagyon profin kezelt online hirdetőfelület, jóval később, és körülményesebben tudtak volna a lakás választásik eljutni.

Mindenkinek csak ajánlani tudják ezt a szuper oldalt, ami nagyon jól kezelhető, könnyűszerrel lehet találatokat szerezni, melyek mind valós adatokat tartalmaznak, mindinkább a vevők érdekeit védve.