Kézműves szappan mint új szenvedély!

Amikor Miskolcon nyaraltunk, a szállás nagyon jó volt. Szinte minden percét élveztem a nyaralásnak, főleg mert pihenős nyaralós típus vagyok, és a szállodában, amit lefoglaltunk, volt mindenféle medence, habfürdő, szauna, ami szemnek és szájnak ingere. Sok érdekes emberrel ismerkedtem meg a nyaralás során. A kedvencem mégis a szoba volt. A párommal mentünk évforduló ünnepléseként, hogy lazuljunk kicsit, jól éreztük magunkat nagyon, végre sikerült egy kevés időt, minőségi időt együtt töltenünk. Mióta mindketten befejeztük az egyetemet, és elkezdtünk dolgozni, elég kevés időnk volt együtt, de most végre össze tudtunk bújni rendesen. Márkó sokat ölelgetett ez idő alatt, talán közelebb is kerültünk egymáshoz, hála a miskolci szállásnak. A legjobb az egészben a közös fürdés volt: olyan finom szappannal én még sosem mosakodtam. Úgy gondoltam, meg is kérdezem a recepción, milyen fajta az, amit használnak.

A recepciós hölgy úgy tájékoztatott, ez a kézműves szappan és a krémek, minden, amit a szálloda használ, natúr kozmetikum, és sokan meg szokták kérdezni. Elmondta, hogy ő is itt jött rá arra, mégis mennyire jók az ilyen típusú termékek, szóval otthon elkezdte kiművelni magát a témából, és a kedvence azóta az Aqua Mundi lett. Azt mondta, már javasolta is a szálloda vezetőségének az aquamundi.hu weboldalát, rendeljenek onnan kézműves szappant, a vezetőség hajlik is a dologra, mert bevitt nekik egy levendulás terméket, és a kozmetikum, csak az asztalra helyezve, betöltötte illatával az egész konferenciatermet.

Ezeket hallva, amint hazaértünk, rákerestem az aquamundi.hu oldalára, és tényleg számos olyan natúr kozmetikumot láttam, amelyek csábítottak a vásárlásra. Csupa illatos szappan, mindenféle káros adalékanyag nélkül, úgy, hogy mindenképpen jót tegyen a bőrnek. Beleszerettem ezekbe a termékekbe, akartam, hogy az én fürdőszobámban is legyenek. Szóval rendeltem pár krémet, tusfürdőt, de főleg a kézműves szappanok érdekeltek nagyon.

Mentásat és levendulásat rendeltem, kíváncsi voltam, hogy milyen az illatuk. Tényleg az érdekelt legjobban, hogy vajon igazat mondott-e a recepciós hölgy.

Mikor megjöttek a szappanok, teljes mértékben elégedett voltam. Ráadásul azt az akciót is kifogtam, hogy teljesen ingyenesen szállították ki nekem a szappanokat…

Már a csomagoláson keresztül is éreztem, hogy milyen jó az illatuk. Beleszerettem ezekbe a szappanokba, kitettem a ruháim közé is az egyiket egy estére, mert annyira hihetetlenül jó illata volt, áradt belőlük a jó szellem.

Amikor Márkó hazaért, szinte megrökönyödött attól a kellemes légkörtől, amit a szappanok teremtettek a közös lakásunkba. Kitaláltam, hogy azzal fogom meglepni, hogy megfürdetem romantikusan. Meleg vízzel töltöttem föl a kádat, és kitaláltam, hogy ezekkel a rendkívüli szappanokkal fogom megmosdatni a szeretett testét.

Nagyon élvezte a kényeztetést, ráadásul a kádból kikelve rögtön érezte, hogy a szappanok jótékony hatást gyakoroltak a bőrére. Másnap reggel még látványosabb volt a javulás, a bőrpírja teljesen eltűnt, a szúnyogcsípései nem viszkettek már annyira, sokkal jobban érezte magát. Ezen fellelkesülve én is a kézműves szappannal mosakodtam meg, és saját magamon is meglepődtem, amikor a saját bőröm is, amely megviselt és kiszáradt, ráadásul érzékeny is, mintha a teljes szerkezetét megváltoztatta volna.

Az Aqua Mundi miatt teljesen átálltam a natúr kozmetikumokra: ez a cég pedig kiváló áron kínál kifogástalan minőségű termékeket, olyan adalékanyagok nélkül, amelyek mindenben segítik az egészséges hámszöveget fenntartását, kimunkálását.

Mindenesetre mi az aquamundi.hu-ról rendelünk azóta, mióta kipróbáltuk a kézműves szappanokat, mivel teljes mértékben beváltak, és már a baráti körünkben is folyton a szappanokról beszélgetünk, ez lett az egyik legjobb közösségi témánk is!